SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Depremzede çocuklar için kıyafet dikiyorlar

Bu haber 15 Şubat 2023 - 2:03 'de eklendi.

Halk Eğitimi Merkezinin gönüllü öğretmenleri, usta öğreticileri ve kursiyerleri el ele, omuz omuza çalışıp afet bölgesindeki çocuklara eşofman takımı dikiyorlar

TORBALI yasa boğan felaketin yaralarını sarabilmek adına herkes tek yürek oldu. Deprem bölgesinde her şeyini kaybeden afetzedelerin yardımına 7’den 70’e tüm Türk halkı koşmaya devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve elindeki avucundakini afet bölgesine bağışlayıp gönderen vatandaşlar sayesinde bölge halkının kısa sürede yaraları sarılacak.

TORBALI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü de afetzedelere yardım için gece gündüz demeden çalışıyor. Halk Eğitimi Merkezinin gönüllü öğretmenleri, usta öğreticileri ve kursiyerleri el ele, omuz omuza çalışıp afet bölgesindeki çocuklara eşofman takımı dikiyorlar.

DİKİŞ makinesinin başına geçen gönüllüler hazırladıkları giyecekleri deprem bölgesine gönderiyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.