SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deprem bölgesine yapılan gıda yardımları risk teşkil ediyor

Bu haber 15 Şubat 2023 - 1:51 'de eklendi.

Deprem bölgesine vatandaşlar, esnaf veya firmalar tarafından gönderilen bazı gıda maddeleri depremzedelerin ve yardım ekiplerinin sağlığını tehdit ediyor.

 

Özellikle son kullanma tarihi geçmiş ürünler, sokaklarda üretilen çorba ve yemekler bu ürünleri tüketen halkın ve bölgede yardım için bulunan yardım ekiplerinin zehirlenmesine ve mide, bağırsak sorunları yaşamalarına neden olmaktadır.

Bölgeye gıda yardımı gönderen vatandaş ve firmalar son kullanma tarihi geçmiş,  markasız, satılmamış, bayat ürünleri göndermemeleri konusunda uyarıldı.

Ayrıca enkazlara yakın yerlerde çorba, yemek, sandviç benzeri ürünler üreten yardımsever vatandaşların bozuk ve bayat mamullerin dağıtılmaması konusunda uyarıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.