SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dent Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hükümet Caddesi’nde açıldı

Bu haber 18 Aralık 2021 - 18:13 'de eklendi.

Dent Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde açıldı. Çiçeği burnunda işletmenin açılış kurdelesini Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun kesti.

HANDE Köse Özyürek ile Erkan Durgun ortaklığında açılan merkez Torbalı halkının ağız ve diş sağlığı konusunda tercihi olacak. 250 metrekarelik devasa büyüklükteki merkezde 3 klinik odası bulunuyor ve 2 de diş hekimi görev yapacak.

TTO Başkanı Abdulvahap Olgun açılış öncesi yaptığı konuşmada, sağlığın insan hayatının en vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi. Yaşanan süreçte sağlığın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını belirten Olgun, “Ülkemizde sağlık altyapısı ve çalışanlarımızın nitelikli olması bu süreci atlatmamıza olağanüstü destek verdi. Torbalı, çok kıymetli bir diş sağlığı merkezi kazanıyor” dedi.

İŞLETME ortaklarından Hande Özyürek ise, “Mesleğimizin gerektirdiği donanım, cihaz ve ekipmana sahip olan merkezimizde tüm teknolojik imkanlar bulunmaktadır. İmplant uygulamalarının yanı sıra cerrahi işlemler yapılmakta… Tüm Torbalı halkını yeni açtığımız ağız ve diş sağlığı merkezimize bekleriz” diye konuştu.

Dent Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İletişim: 0 541 856 53 22

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Canset tumanbay16 Şubat 2023 / 12:01Cevapla

Gazeteye ilan vermek istiyorum ilan vermek ile ilgili olarak bilgi almak istiyorum bir cümle ücret ne kadar