SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deniz Medikal’den muhteşem açılış

Bu haber 11 Mayıs 2023 - 23:18 'de eklendi.

‘Medikal, dermokozmetik vitamin ve store’ ürünlerinin satıldığı ve bu 3 mağazanın birleşimi olan Deniz Medikal, bu Ertuğrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

İZMİR Eczane Teknikleri Derneği Başkanı Sadullah Atlı’nın sahibi olduğu firmanın açılışına Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Göksel Aslan, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra İzmir ve Torbalı’dan çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı.

ÜCRETSİZ SAÇ VE CİL BAKIMI YAPILDI

AÇILIŞI büyük ilgi çeken mağazada sürekli indirimlerin devam edeceği bilgisi verildi. Öte yandan, açılış nedeniyle aynı gün cilt uzmanı ve saç uzmanı ücretsiz bakım yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.