SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deneyimli gayrimenkul firması adres değiştirdi

Bu haber 22 Ekim 2021 - 23:55 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır gayrimenkul sektörünün öncülerinden ve güvenli alışverişin adresi olan Serkan Emlak Gayrimenkul yeni adresine taşındı.

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki ofisini Ertuğrul Mahallesi Kıbrıs Caddesi’ne taşıyan Serkan Filiz, “Daha geniş ve ferah bir mekâna taşındık. Artık emlak danışmanlarımızın daha rahat bir şekilde çalışacakları bir ortam oluşturduk” diye konuştu.

Filiz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Firmamız, taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip olup, en kaliteli hizmeti değerli müşterilerine vermek için kurumsallaşma adına böyle bir değişime gittik.”

AYNI zamanda TOREMDER Başkanı olan Serkan Filiz, Emlakçıları daha iyi temsil etmek ve daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacıyla yaptığımız yer değişikliğini tamamladık. Dostlarımızı, misafirlerimizi ve en önemlisi müşterilerimizi yeni mekânımızda ağırlayacağımız için mutluyuz.

Tüm meslektaşlarımızı, müşterilerimizi ve dostlarımızı kahve içmeye bekleriz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.