SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deneyimli balıkçı dev orkinos yakaladı

Bu haber 29 Temmuz 2022 - 1:10 'de eklendi.

Torbalı’da amatör olarak avcılık yapan Semih Yeşilyurt 100 kilo ağırlığında ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda olan dev orkinos yakaladı. Yeşilyurt, yakaladığı dev balığı Torbalı Huzurevine bağışlayarak gönülleri fethetti

TORBALI’DA amatör olarak avcılık yapan Semih Yeşilyurt geçtiğimiz gün bir grup arkadaşı ile Seferihisar açıklarına açıldı. Oltasını denize atan Yeşilyurt, bir süre sonra büyük bir orkinos yakaladı.

UZUN uğraşlar sonucunda arkadaşları dakikalarca uğraşan Semih Yeşilyurt dev orkinosu yakalamayı başardı. Tam 100 kilo ağırlığında ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda olan dev orkinos ise Semih Yeşilyurt Torbalı Huzurevi’ne bağışladı.

SÜREKLİ bu şekilde büyük balıklar yakaladıklarını ifade eden Yeşilyurt, “Bu yakaladığımız balığı Torbalı Huzurevine bağışladık. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza da verebiliriz. Bu konuda ihtiyacı olan vatandaşlarımız bize yazabilir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.