SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demokratların kongresinde kazanan Özalp Tör oldu

Bu haber 05 Şubat 2023 - 23:08 'de eklendi.

Torbalı Demokrat Parti İlçe Teşkilatı 6. Olağan kongresini önceki gün gerçekleştirdi. Mahmut Kömürcü ile Özalp Tör’ün yarıştığı kongrenin kazananı 31’e 26 ile Özalp Tör oldu

İSMAİL Uygur Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda saat 11:00’da gerçekleşen kongreye yoğun katılım oldu. Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, başta olmak üzere il yöneticilerinin de katılım sağladığı kongrede Mahmut Kömürcü ile Özalp Tör, başkanlık için yarıştı.

KONGREDE 57 delege oy kullanırken, merakla beklenen kongrenin kazananı, 31’e 26 Özalp Tör oldu. Böylelikle Demokrat Parti Torbalı’nın İlçe Başkanı olan Tör, kongrenin Torbalı’ya hayırlı olmasını diledi ve oy kullanan tüm partililere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.