SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demlik Kafe’deki kadınlar matinesine tüm bayanlar davetli

Bu haber 18 Kasım 2022 - 1:12 'de eklendi.

Bayan girişimci Saniye Mert’in işlettiği Demlik Kafe, yepyeni bir organizasyonla ilçe halkını karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deneyimli işletme, 19 Kasım (yarın) tarihinde düzenleyeceği Büyük Kadınlar Matinesi için kayıtları almaya başladı.

EYLÜL ayının başında Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmete giren Demlik Kafe, müzik ve eğlence dolu bir programa imza atacak. Sürpriz sanatçıların yer alacağı matine, 19 Kasım Cumartesi (yarın) günü saat 15.00 ile 18.00 arasında yapılacak. 150 kişilik kapasiteye sahip olan mekanda ikramlıklar da servis edilecek.

“BİR GÜNÜNÜZÜ DE KENDİNİZE AYIRIN VE DOYASIYA EĞLENİN”

“BİR gününüzü de kendinize ayırın ve doyasıya eğlenin” sloganıyla yola çıktıklarını ve tüm bayanları matineye beklediklerini dile getiren işletmeci Saniye Mert, “Yeni açılan kafemizde ilk organizasyonumuza imza atacağız. İlkini düzenleyeceğimiz kadınlar matinesini sürekli hale getirmek istiyoruz. Tüm bayanlarımız davetlidir.

KATILIM ÜCRETİ 120 TL

ZATEN herkesin gelebilmesi için katılım ücretini 120 TL gibi düşük bir rakamda tuttuk. Herkesi bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Demlik Kafe İletişim: 0 555 967 44 38

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.