SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demlik Kafe’de okuma bayramı heyecanı

Bu haber 22 Mart 2023 - 0:47 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe’de önceki gün, okula yeni başlayan minikler için okuma bayramın yapıldı.

GAZİ İlkokulu 1-I sınıfı öğrencileri okuma bayramında keyifli vakit geçirdiler. Sınıf Öğretmenleri Betül Aydın eşliğinde doyasıya eğlenen minik öğrencilerin mutluluğunu yüzlerine yansıdı.

OKUMA Bayramında birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sergiledi. Öğrenciler, etkinlikte, hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterileriyle göz doldurdular.

SINIF öğretmeni Betül Aydın, ‘Öğrencilerimizin en güzel günleri olan okuma bayramımızı büyük bir coşkuyla yaptık. Onların büyüdüğünü ve güzel yerlere geldiğini görmek inşallah bizlere nasip olur. Yıl boyu büyük emekler verdiler, onların semeresini gördük. Bu gün bizlerle beraber olan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’ dedi.

MİNİK öğrenciler ve velileri, sonrasında Demlik Kafe’nin birbirinden lezzetli ikramlıklarından yeme fırsatı buldular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.