SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demlik Kafe, iftar yemeklerinin adresi oldu

Bu haber 30 Mart 2023 - 2:26 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe, mübarek Ramazan ayında tutulan oruçların açıldığı mekan oldu.

YAKLAŞIK 7 aydır faaliyet gösteren Demlik Kafe’de sunulan ürünler yiyenleri mest ediyor. Deneyimli işletme, şimdilerde mübarek Ramazan ayı nedeniyle iftar yemekleri veriyor. Rezervasyona göre yapılan yemekler oruç açıldıktan sonra afiyetle yeniyor.

EV VE İŞYERLERİNE İFTAR YEMEĞİ HAZIRLIYOR

EV ve işyerlerine iftar yemekleri verdiklerini ve toplu iftar yemekleri için mekânlarında bu hizmeti sunduklarını anlatan işletmeci Saniye Mert, ‘Tüm yemeklerimiz ev yapımıdır ve birbirinden lezzetli yemeklerimizi yapan usta aşçılarımız vardır. Benim de yemek konusunda elim çok lezzetlidir. Mekanımıza bir kez gelen müşterilerimiz bir daha mutlaka uğrar’ şeklinde konuştu.

40 KATTAN CEVİZLİ BAKLAVA YEMEK İSTEYENLER DEMLİK KAFE’YE GİDECEK

ÖTE yandan Demlik Kafe, özellikle kendine has ve özellikte yaptığı leziz yemek ve tatlılar ile adını duyurdu. Özellikle de tamamen el yapımı olan baklava ise muhteşem görüntüsüyle fark yaratıyor. Bundan sonra sürekli olarak baklava ve çeşitli tatlılar ile hizmet vereceklerini söyleyen işletmeci Saniye Mert, ‘Mantı, içli köfte, bazlama, el açması, köfte, sarma, dolma, kahvaltı, tavuklu pilav, kendi yapımımız olan et-tavuk döner gibi aklınıza gelen her yemeği yapıyoruz. Birçok lezzeti müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Özellikle tatlı konusunda bir talep vardı ve müşterilerimin istediğini geri çeviremezdim. 40 katan oluşan cevizli el açma baklavamızı yarın itibariyle müşterilerimize sunacağız. Bundan sonra baklava yemek isteyen Demlik Kafe’ye gelecek’ şeklinde açıklamalarda bulundu. DEMLİK KAFE İLETİŞİM: 0555 967 44 38

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.