SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demlik Kafe Gazi İlkokulu’nun karşısında resmen açıldı

Bu haber 02 Eylül 2022 - 2:13 'de eklendi.

Bu kafenin açılış töreni siyasetçileri bir araya getirdi

Torbalı’nın organik el yapımı ürünlerinin satılacağı lezzet durağı Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmete girdi. Dün yapılan açılış töreninde kurdeleyi AK Parti, CHP ve MHP’nin ilçe başkanları birlikte kesti

ÇOK sayıda davetlinin katıldığı açılış törenine AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, Cumhuriyet halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Övünç Demir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Veli Kaçar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, birbirinden lezzetli ve organik ikramların verilirken, alkışlar eşliğinde kurdele kesildi. İşletmeci Saniye Mert, organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

250 METREKARE büyüklüğe sahip olan çiçeği burnundaki işletmede mantı, içli köfte, yaprak sarma, fastfood ürünleri, saç kavurma, güveç, serpme kahvaltı, haşhaşlı katmer, bükme ve tatlı çeşitleri sunulacak. Deneyimli aşçı Saniye Mert tarafından yapılacak olan her bir yemek, yiyenlerin damaklarında iz bırakacak. İlerleyen zamanlarda, paket servis hizmetinin de olacağını söyleyen Mert, ayrıca çalışan bayanlar için evlerine yemek servisi de gerçekleştireceklerini anlattı.

‘YÖRESEL GÜNÜ YAPACAĞIZ’

HAFTADA bir gün yöresel günü yapacaklarını ifade eden Saniye Mert, “Her hafta bir ilimizin öne çıkan yöresel yemeğini, o bölgede yaşamış kişilerin tavsiyeleri ile yapacağız. Onlardan fikir alıp, biz yapacağız” diye konuştu.

SUCUK AFYON’DAN TEREYAĞI ELMALI’DAN…

“İŞLETMEMİZDE her şey ev yapımı ve organik olacak” diye konuşan Saniye Mert, “Sucuğumuz Afyon’dan tereyağı Elmalı’dan geliyor. Mantı veya içli köfteyi ise hazır değil, el açması hamur ile yapacağız. Damak zevkine düşkün olanları mutlaka mekanımıza bekleriz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.