SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demirci’deki incir bahçelerinin kontroller yapıldı

Bu haber 22 Mayıs 2021 - 18:50 'de eklendi.

Her bitkide olduğu gibi incir de belli dönemlerde çeşitli hastalık ve zararlılara maruz kalabilmekte… İncirde görülen bu hastalık ve zararlıların üründe zarar yapmaması, ürünün kalite ve verimini etkilememesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Torbalı İlçe Müdürlüğü teknik ekiplerince, arazi çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

“TEKNİK personelimiz bugün Demirci Mahallemizde İncirde hastalık ve zararlı kontrollerini gerçekleştirdi” şeklinde açıklamalarda bulunan yetkililer, “Genel olarak bakıldığında ilçemiz genelindeki incir alanlarında hastalık ve zararlılar yönünden önem arz edebilecek düzeyde bir yoğunluk bulunmamaktadır. Üreticilerimizin de bahçelerine sık sık kontrol ederek herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde İlçe Tarım Müdürlüklerimize başvurması gerekmektedir.

SAĞLIKLI ve kaliteli ürün elde etmek, ürünü ve üreticiyi korumak için Müdürlüğümüz teknik elemanlarınca arazi kontrolleri aralıksız devam etmektedir” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.