SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Demir, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Bu haber 29 Ocak 2024 - 1:08 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, bugün ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Dağ Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı davetinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demir, programın sonunda basın emekçileri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi

CUMHURİYET Halk Partisi’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, bugün ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle Dağ Restauran’ta gerçekleşen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltının hemen ardından gerçekleşen sohbet kısmında basın emekçilerinin sorularını yanıtlayan Demir; seçim süreci, 1 Nisan sonrası süreç ve Torbalı’nın geleceğine dair sorulan tüm sorulara tek tek yanıt verdi. Torbalı’yı marka kent yapmak için yola çıktığının altını çizen Demir, sohbet boyunca sosyal belediyecilik ve vizyon konusuna vurgu yaptı.

“LİYAKATA VE SORUN ÇÖZMEYE DAYALI BİR EKİP KURACAĞIZ”

TORBALILILARIN yeiden yetmişe her kesiminin taleplerini karşılayacak projeleri olduğunu da ifade eden Demir, sorulan sorular karşısında projelerinden bahsetti. Projelerinin tamamını seçime 1 ay kala gerçeklşetireceği lansanda açıklayacağını ifade eden Demir, belediyecilik hizmetlerinde teknolojiyi sonuna kadar kullanacaklarını ve liyakata dayalı bir ekip ile çalışılacağının da altını çizdi. Sistemin sorunları çözmeye dayalı kurulacağını da ifade eden Demir, başta belediye personeli olmak üzere kamuoyunun gündemini en çok meşgul eden işten çıkarma konusuna ilişkin soruya liyakat sahibi olan ve işini layığıyla yapan kimsenin böyle bir korkusunun olmasına gerek oladığını ifade ederek cevap verdi.

“YASALARA VE MEVZUATA AYKIRI OLMADIKÇA ÇÖZÜLMEYEN SORUN OLMAYACAK”

GÖREV ve sorumluluk verilen kişilerin de teknoloji kullanılarak denetleneceği, sorumluluk verilen kişinin üzerinde herhangi bir makam kullanılarak baskı kurulamayacağı bir düzen getirileceğini de ifade eden Demir, sorunları paspas altına atmayacağız. Yurttaşlarımız sorunlarını dile getirmek için vakit ayırmak zorunda kalmayacak “Smart Torbalı” ismini verdiğimiz projemiz ile yurttaş ve belediye arasında iletişim ağı kuracağını, kanunlara ve mevduata aykırı olmadığı sürece çözülmeyen sorun olmayacağının taahhüdünü verdi.

DEMİR’DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

SOHBETİN sona ermesinin ardından gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmeyen Demir, gazetecilerle tek tek tokalaşacak davete katıldıkları ve sordukları sorular için teşekkür etti. Davetin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, “İlçemizde faaliyet göstermekte olan basın emekçilerimiz ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Kahvaltının ardından ilçemiz, gazetecilik mesleği ve adaylığımız ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Tüm basın emekçilerine davetimize iştirakleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.