SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dem Pilates ile kadınlar artık kendilerini daha formda hissedecek

Bu haber 07 Eylül 2023 - 8:51 'de eklendi.

5 yıllık mesleki deneyime ve birçok sertifikaya sahip olan Uzman Pilates Eğitmeni Merve Demirkol (32), Muratbey Mahallesi’nde açtığı pilates salonu ile kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak.

MURATBEY Mahallesi’nin ilk ve tek pilates salonu olan Dem Pilates’te; reformer, hamilelik ve sonrası pilates, mat pilates, omurga rahatsızlıkları (bel fıtığı, boyun fıtığı ve düzleşmesi, skolyoz, osteoporoz) gibi hastalıklara da iyi gelecek seanslar veriliyor.

MURATBEY’İN HİTİYACI VARDI

YAKLAŞIK bir ay önce açıldıklarını ve bölge halkından büyük ilgi gördüklerini anlatan Merde Demirkol, “Muratbey Mahallesi’nde böyle bir mekana ihtiyaç vardı, zaten çevremden de bu yönde sürekli talep geliyordu. Muratbey de hızla büyüyen ve sürekli göç alan bir mahalle konumunda. Bu düşüncelerle hayalimizi eyleme dönüştürdük ve yerimizi açtık” dedi.

OLDUKÇA FAYDALI BİR AKTİVİTE

YENİ açtığı salonda kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacaklarını ifade eden Uzman Pilates Eğitmeni Demirkol, “Pilates; güç, esneklik ve dengede artış, kaslarının şişkinleşmeden uzun ve zarif biçimlenerek güçlenmesi, gövdenin merkezini desteklemek üzere karın kaslarının gelişmesi, bedeni incinmeye daha az eğilimli hale getirecek etkili hareket biçimleriyle koşullandırmak, stres seviyesinde düşüş, enerji hissinde artış, doğru duruş hizasını sağlamak, daha güçlü ve esnek bir omurga yapısına kavuşmak, eklemlerin hareket alanı ve kabiliyetinde artış, kan dolaşımında artış, sırt ağrılarında azalma veya tamamen rahatlama sağlar. Bu nedenle oldukça faydalı bir aktivitedir. Biz de burada Torbalılı kadınların kendilerini iyi hissetmeleri ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşmaları için birlikte çalışacağız. Tüm kadınları salonumuza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Muratbey Mahallesi 3609 Sokak No.4/A Torbalı adresinde bulunan Dem Pilates’e 0 507 153 59 99 numaralı telefondan ulaşmak mümkün olacak.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.