SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Delfin Vestel’de artık Schafer ürünleri de satılacak

Bu haber 27 Eylül 2018 - 14:32 'de eklendi.

8 AYDIR yeni belediye binası inşaatı yakınlarında hizmet veren Delfin Vestel, bu hafta itibariyle Schafer ürünlerini de satmaya başladı. Açıldığı günden bu yana ilçe halkından büyük ilgi gören Torbalı’nın en büyük beyaz eşya mağazası,sattığı ürün portföyünü genişletti. Bünyesinde Vestel’in beyaz eşya, elektronik, küçük ev aletleri, cep telefonları, termosifonların satışı yapan deneyimli firma, şimdi de Schafer markasının yemek takımlarını, çelik tencere seti, granit tencere seti, su takımı ile çatal-bıçak takımı ürünlerini de satacak. Delfin Vestel’in merkezi Kuşadası’nda bulunurken, bir diğer şubesi de Selçuk ilçesinde yer alıyor.

‘GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK’

ŞİRKET sahibi İrfan Deniz, Torbalı’daki gelişim ve büyümeyi gördüklerini, ayrıca kendi sektörlerinde bulunan ihtiyacı gidermek için 3’üncü şubelerini 8 ay önce Torbalı’ya açtıklarını ve bu sürede büyük ilgi gördüklerini ifade etti. 2 katlı devasa büyüklükteki mağazanın müdürü Koray Yenilmez, beyaz eşya, elektronik, televizyon, telefon, klima, ses sistemleri, ankastre setleri ve termosifon gibi envai çeşit ürünün satışını yaptıklarını, Schafer markasını da bünyelerine ekledikten sonra güçlerine güç kattıklarını dile getirdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.