SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Defne’ye bir destek de Torbalı Anadolu Lisesi’nden…

Bu haber 26 Aralık 2021 - 22:22 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi valilik izni ile yürütülen “Defne’ye Adım Ol” yardım kampanyasında çok anlamlı etkinliklere imza attı. Okulda yürütülen yardım kampanyalarının ilki, okulun beden eğitimi öğretmeni Derya Köse’nin başlattığı Zumba etkinliği oldu.

BU etkinlikte toplanan yaklaşık 5.000 TL ile başlayan çalışmalar, okuldaki veli toplantısında konulan bağış kutusu ile öğretmen ve velilerden toplanan 4.650 TL ile devam etti. Hemen arkasından okulun rehber öğretmeni Zeynep Şahin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Karaman Uyar, Biyoloji öğretmeni Alev Çelik, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sakine Demen Coşkun ve Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Köse’nin organize ettiği yiyecek ve kitap kermesi düzenledi.

BİNLERCE LİRA TOPLADILAR

KERMES için öğrenciler ve öğretmenler getirdikleri kitap ve yiyecek ile oluşturdukları stantlarda görevli öğrenciler ile satış yaparak kampanyaya destek verdi. Kermes organizasyonu sırasında okulun Müzik Öğretmeni Funda Özmen ile hazırlanan öğrenciler harika bir konser vererek kermes gelirine katkıda bulundular.  Kermes ürünlerinin satışından ve müzisyen öğrencilerin konserinden elde edilen yaklaşık 19.000 TL de yine Defne’ye Adım Ol kampanyasındaki ilgili hesaba yatırıldı.

‘DEFNE’YE VE AİLESİNE UMUT OLMAYA ÇALIŞTIK’

PARAYI hesaba aktardıklarını ve umut olmak istediklerini dile getirerek Defne bebeğin ailesini arayan ve annesi Fatma Işıkdere ile telefonda görüşen Okul Müdürü Şakir Aygün, “Kampanya kapsamında okulumuzda düzenlenen bağış, kermes ve kitap satışı ile küçük te olsa katkı sunmaya ve aileye umut olmaya çalıştık. Geçtiğimiz hafta okulumuzun beden eğitimi öğretmeni Derya Köse tarafından düzenlenen zumba etkinliğinden sonra, veli toplantısında değerli velilerimizin katkısı ile devam eden kampanyamız, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin organizasyonu ile kitap bağışı ve kermes etkinliği yapılması sayesinde daha da büyüdü. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin getirdikleri yiyecekleri ve kitapları satarak Defne’ye ve ailesine umut olmaya çalıştık. Umarım komşu ilçemiz Bayındır’da yaşayan minik Defne’nin şifa bulması için yeterli miktar toplanır” diyerek temennilerini dile getirdi.

‘UMARIZ BU ETKİNLİK ÖRNEK OLUR’

DEFNE için şifa olması umuduyla tüm okulun tek yürek çabaladığını dile getiren Şakir Aygün aileyi davet ettiklerini ve öğrencilerin de isteğiyle okullarında ağırlamak istediklerini dile getirdi. Aygün; “Defne için komşu ilçe Torbalı’da başlayan kampanyalar umarız, Torbalı Anadolu Lisesi’nin örnek olduğu bu çalışmalar ile devam eder ve Defne’nin tedavisi için gerekli bağış miktarı toplanır” temennilerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.