SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Defne Garage, daha geniş bir mekana taşındı

Bu haber 05 Mart 2021 - 23:53 'de eklendi.

ATATÜRK Sanayi Sitesi üniversite yolunda hizmet veren Defne Oto Aksesuar, hem ismini hem de yerini değiştirdi. Deneyimli firma, ‘Defne Garage’ ismiyle 250 metrekarelik devasa işyerinde hizmete devam edecek. Mustafa Özcan (37)’ın işlettiği firma, kaliteli işçiliğin yanı sıra ürünlerine uzun süreli garanti vermesiyle tanınıyor. Defne Garage’de cam filmi, koltuk kılıfı, zenon far, araç ses ve görüntü sistemleri, paspas çeşitleri, araç kaplama, jant kapağı, araç yan basamağı, krom aksesuarlar gibi ürünlerin satışını ve montajını yapıyor.

MEKANIMIZ TORBALI’YA ÇOK YAKIŞTI

KESİNLİKLE çin malı ürünleri satmadıklarını anlatan işletmeci Mustafa Özcan, “İşinde uzman ve profesyonel bir ekip ile çalışıyoruz. Her bütçeye uygun koltuk kılıflarımız da mevcuttur” şeklinde konuştu. Yer değişikliği hakkında da bilgi veren Özcan, “Gördüğümüz yoğun ilgi nedeniyle önceki yerimiz yetmemeye başladı. Daha geniş ve ferah bir mekan mecburiyeti doğdu. Bu nedenle bir süredir yer arayışındaydık. Nihayet, bize uygun bir mekan bulduk. Tam 250 metrekare büyüklüğünde ve aynı anda 5 araçta işlem yapabiliyoruz. Mekanımız Torbalı’ya çok yakıştı” diye konuştu.

SİYAH CAM FİLMİ YASAK MI?

SİYAH cam filmi trafikte seyreden birçok aracın kullandığı bir aksesuar… Bununla birlikte araç sahipleri siyah cam filmin yasak olup olmadığını da yakından takip etmektedir. Daha önce yasaklanan ve bazı araç sahiplerinin ceza almasına neden olan siyah cam filmi yasağı kısa süre sonra kaldırılmıştı. İşletmeci Özcan, “İçerisi görünecek şekilde arka cam ve arka yan camlara siyah film uygulaması yaptırılması sonucunda içerinin görünmesini sağladığınız takdirde herhangi bir ceza söz konusu olmadığını belirtebiliriz” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.