SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Defne, Azra’ya umut oldu

Bu haber 28 Temmuz 2022 - 0:54 'de eklendi.

SMA hastalığıyla mücadele eden 22 aylık Azra bebeğin zolgensma tedavisi için gereken 1 milyon 817 bin doların yalnızca yüzde 10’u toplanabildi

16 AYLIKKEN Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konan Azra Güngör, 22 aylık ve yaşamla mücadele ediyor. Güngör’ün tek şansı olan zolgensma tedavisi için gereken tutar 1 milyon 817 bin dolar. Ailenin başlattığı kampanyayla henüz toplam tutarın yüzde 10’u toplanabildi.

AZRA’NIN her geçen gün kötüye gittiğini söyleyen anne Duygu Güngör, “Gözlerimin önünde kızımın durumu her gün kötüye gidiyor. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.  Azra, şuan 10 kilo. 13 buçuk kiloyu geçmeden tedavi alması gerekiyor” dedi.

AZRA bebeğe SMS ile destek vermek isteyenler, ‘AZRA’ yazıp 4521’e gönderebilir. Gereken paranın toplanmasıyla tedavi olan SMA Tip 2 hastası Defne Işıkdere, aynı kaderi paylaşan Azra’ya umut verdi. 3 yaşındaki Defne’nin kaderi Yeni Asır ile değişmişti.

DUBAİ Al Jalila Childrens hastanesinde, tedavisi başarıyla devam eden minik kızdan yüzleri güldüren haberler arka arkaya gelmeye başladı. Öte yandan SMA hastalığıyla mücadele eden 22 aylık Azra bebeğin zolgensma tedavisi için gereken 1 milyon 817 bin doların yalnızca yüzde 10’u toplanabildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.