SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dede Söğüş ilçe halkından yoğun ilgi görüyor

Bu haber 31 Ocak 2023 - 2:12 'de eklendi.

Kış aylarının vazgeçilmezi, her derde deva kelle paça çorbasını Torbalı yeniden tadıyor. Torbalı Caddesi üzerinde hizmet veren Dede Söğüş yoğun ilgi görüyor.

DOKTORLAR tarafından ısrarla tavsiye edilen kelle paça çorba, hastaların her derdine derman olduğu kadar, bebeklerin kemik gelişimi için de aileler tarafından tercih ediliyor.

KIŞ aylarında özellikle tercih edilen kelle paça çorbası, hastalar ve bebek sahibi aileler tarafından tercih ediliyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nin yöresel yemeği olan kelle paçayı, Ege yöresiyle birleştirmek için geçtiğimiz aylarda 2’nci şubesini Torbalı’da açmıştı.

TORBALI halkı damak lezzetini bu mekanda yakalıyor. Dede Söğüş’ün sahibi Oğuz Bey, paça çorbasının içerisinde bulunan protein, kolesterol ve kollajen maddeleri kelle paça çorbasını zengin bir besin haline getirdiğini söyledi. Özellikle kollajen maddesi kanser hastaları için tüketilmesi gereken en önemli besinlerden bir tanesi olduğunu vurguladı.

YILLARDIR yemek sektöründe bulunan işletme sahibi Oğuz Bey, temizliği ile dikkat çekiyor. Öte yandan müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen Dede Söğüş, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Birbirinden lezzetli menüleri ile dikkat çeken işletme, ilçe halkını bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.