SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Daver: ‘Gaziemir’i yönetmeye talibim’

Bu haber 14 Kasım 2018 - 16:15 'de eklendi.

TORBALI’NIN eski Halk Eğitim Müdürü Selahattin Daver, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulundu. ‘Gaziemir’i Yönetmeye talibim’ diyerek yola çıkan ve Gaziemirliler Dernek Başkanlığı ile önceki dönem AK Parti Gaziemir İlçe Başkan Vekili Selahattin Daver olan Daver,  Belediye Başkan Aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Daver, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için Gaziemir’de Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu yapan ilk aday olarak yola çıktı. AK Parti İlçe Başkanlığına sevenleri ile gelerek müracaat formunu doldurarak teslim eden AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Daver’e başarılar diledi.

GAZİEMİR İÇİN BÜYÜK PROJELERİM VAR

UZUN yıllar Gaziemir’de Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gaziemirliler Dernek Başkanlığı yapan Selahattin Daver, “Gaziemir’i yönetmeye talibim. 33 yıllık memuriyet hayatımın 28 yılı idarecilikle geçti. Gaziemir’de Halk Eğitim Müdürlüğü görevinde iken yaklaşık 100 bin kişiye eğitim ve sertifika verdim. Birçok proje ile işsiz vatandaşın iş ve meslek sahibi olmasında katkım oldu. Gaziemir için büyük projelerim var, Allah nasip ederse Gaziemir Belediye Başkanı olarak, Gaziemir’i AK Belediyecilik ile tanıştıracağım. Buna inancım ve kendime güvenim tam. Diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.