SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dart turnuvasında 3. oldular

Bu haber 20 Şubat 2022 - 0:16 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, İzmir çapında düzenlenen dart turnuvasında kızlar kategorisinde üçüncü oldu.

2021-2022 eğitim öğretim yılı 15 Temmuz Şehitleri Dart Turnuvasında okulun 8. Sınıf öğrencisi Zeynep ŞAHAN kızlar kategorisinde üçüncü oldu. Okulun Beden Eğitimi öğretmeninin ve dart takımının özverili çalışması başarıyı beraberinde getirdi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN MURAT MÜCAHİT YENTÜR DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Zeynep Şahan adlı sekizinci sınıf öğrencisi dart turnuvası kızlar kategorisinde kazandığı üçüncülük ödülünü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir BÜDÜN ve Din Öğretimi Şube Müdürü Yusuf Yılmaz’dan aldı. Ayrıca Dart Turnuvasında dereceğe giren öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit YENTÜR de tebrik etti.

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI PENTAGO DALINDA BİRİNCİLİK

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Akıl ve Zekâ Oyunları Komisyonu’nun organize ettiği Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında da değişik kategorilerde derecelere giren Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okullarına başarının onurunu yaşattılar. Pentago adlı oyunda 5.B sınıfından Enes Kuşçu adlı öğrenci, İlçe birincisi olarak İl Turnuvasında, Torbalı İlçesi’ni temsilen yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerini turnuvaya hazırlayan okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bilal Pektezel ve Okul Müdürü Mustafa Er başarılarından dolayı öğrencilerini tebrik ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.