SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Darp edilen doktor taburcu oldu

Bu haber 11 Ekim 2022 - 6:12 'de eklendi.

Önceki gün 3 kardeş tarafından darp edilen doktor, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

MURATBEY Mahallesi’ndeki 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde bir hastanın başka bir doktorla tartışması nedeniyle beyaz kod veren Aile Hekimi Ekin Hürel Günay, bu olaydan bir ay sonra beyaz kod verilen hasta ve yanındaki iki kişinin sopalı saldırısına uğradı.

İŞ çıkışı saldırganlar tarafından öldüresiye darp edilen 48 yaşındaki hekim, Ege Üniversitesi Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından tekerlekli sandalye ve boyunlukla taburcu edildi. Genç hekimin yüz ve gözündeki darp izleri dikkat çekti.

DOKTORA saldıran S.A., F.A. ve S.A., Torbalı Emniyetinin kırsalda yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.