SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Daikin sayesinde Torbalı daha ucuza serinleyecek

Bu haber 08 Haziran 2023 - 0:09 'de eklendi.

Yaz geldi ve hava sıcaklıkları hızla yükselmeye başladı. Serinlemek isteyenler ise çareyi klimalarda buluyor. Daikin, yeni sezonda, Torbalı’yı daha ucuza serinletmeyi planlıyor.

HAVALARIN ısınmasıyla birlikte klima sektörü de hareketlenmeye başladı. Hava sıcaklıkları 30 dereceye yaklaşırken, ev ve iş yerlerinde klimalar çalışmaya başladı. Kliması olmayanlar ise soluğu mağazalarda alıyor. Klima fiyatlarını aşağıya çeken Daikin, bu yıl müşterilerinin ev ve iş yerlerini çok daha ucuza serinletecek. Birçok özelliğiyle sektörde ilkleri gerçekleştiren Daikin klimaları, sessiz çalışma anlayışı ve tasarruflu yapısı nedeniyle, klima kullanıcıları tarafından fazlasıyla yoğun ilgi görüyor.

HAVAYI TEMİZLEYEN SESSİZ KLİMALAR

TEKNOLOJİK ürünleriyle dikkat çeken Daikin, hem serinleten hem de havayı temizleyen klimalarıyla beğeni topluyor. Klima, yaşam kalitesini ve sağlığını doğrudan etkilerken, uzmanlar klima alırken dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi. Dünya klima sektöründe ilklerin öncüsü ve inovasyon lideri olarak, ileri teknoloji, kalite ve tasarımlarıyla fark oluşturan Daikin’ın Torbalı Bayisi Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi girişinde bulunuyor. İnsanların ihtiyaçlarına en uygun klimaların, yüksek standartlarda ve uygun fiyata satıldığını ifade eden Polat Teknik’in sahibi Sezgin Polat, konforlu çözümler sunduklarını kaydetti.

Firmada aynı zamanda klima, kombi, hava temizleme cihazları, ısı pompası, merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri satışı da bulunuyor. Polat Teknik İletişim: 0 232 264 54 59

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.