SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dağtekke esnafından başıboş köpek tepkisi

Bu haber 05 Temmuz 2022 - 3:24 'de eklendi.

Torbalı’nın şifa turizmi merkezi Dağtekke’de çok fazla sokak köpeğinin bulunduğunu söyleyen esnaf, bunların sürekli insanlara saldırdığını anlatarak, yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

DAĞTEKKE esnafı, köpek saldırılarının sürekli meydana geldiğini, saldırıya uğrayan vatandaşlara yardım ettiklerini söyledi. Köy meydanındaki köpek sayısının fazla olduğunu söyleyen esnaf, yetkililerin duruma bir çözüm bulunmasını istedi. Köylüler, “Burada çok fazla köpek olduğu için, gelip geçerken havlıyorlar, saldırıyorlar. Bize de saldırdılar. Şifalı su almaya gelenler bu yüzden çok tedirgin oluyorlar.

KÖYÜMÜZDE yaklaşık 8-10 tane köpek var. Bu köpekler gelip geçen insanlara saldırıyor. Biz devamlı burada çalıştığımızdan bize saldırmıyorlar. Köpeklerin buradan toplanması gerekiyor. Çoluk çocuk geliyor, kadınlar geliyor. Köpekler geçen gün bir kadına saldırdı. Biz olmasaydık ısıracaktı. Köpekten kaçtıklarında daha çok saldırıyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.