SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dağtekke beyaza büründü

Bu haber 10 Şubat 2022 - 1:20 'de eklendi.

Torbalı’nın Dağtekke köyü başta olmak üzere dağ köylerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Torbalı’ya çok nadir yağan kar nedeniyle ilçe merkezinden birçok vatandaş köylere giderek bol bol fotoğraf çekildi

TÜRKİYE’DE birçok bölgede etkili olan kar yağışı, İzmir’de de etkisini gösterdi. Akşam hava sıcaklığı bazı bölgelerde eksi 2 dereceye kadar düşerken, yüksek kesimler beyaza büründü. Torbalı’nın Dağtekke köyü başta olmak üzere dağ köylerinde kar yağışı etkisini gösterdi.

KÖYLERDE görülen kar çocuklar başta olmak üzere vatandaşları mutlu etti. Torbalı’ya çok nadir yağan kar nedeniyle ilçe merkezinden birçok vatandaş köylere giderek karın tadını çıkardı. Bol bol fotoğraf çeken ilçe sakinleri bu anları ölümsüzleştirdi. Öte yandan karın kısa sürede eridiği gözlemlendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.