SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dağkızılca’lı öğrenciler her hata ‘okuma saati’ düzenliyor

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:37 'de eklendi.

Torbalı Dağkızılca İlk ve Ortaokulu her hafta okuma saati düzenliyor. Öğrenciler kendi ister okul içinde ister okul bahçesinde kendilerini rahat hissettikleri yerde kitap okuyorlar.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 yıldan beri uygulanan Torbalı Okuyor projesi kapsamında okullarda çeşitli okuma etkinlikleri düzenleniyor.

DAĞKIZILCA İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü her hafta düzenli bir şekilde okuma saati uyguluyor. Haftada bir saati tamamen okuma etkinliği için ayırdıklarını ifade eden Okul Müdürü Mehmet Can Şahin, son iki yılda okul kütüphanesinde bulunan kitap sayısını dört katına çıkardıklarını ve kitap çeşitliliği ve kalitesini yükselttiklerini belirtti. Öğrencilerin okuma seviyesini her geçen attırdıklarını söyleyen Şahin, “okulumuzda düzenli bir şekilde uyguladığımız okuma etkinliğimiz öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeniyle karşılanıyor. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle hep birlikte kitap okuyoruz. Bu uygulama öğrencilerimizin kişisel gelişimine büyük katkı yapıyor” şeklinde konuştu.

OKUL müdürü Mehmet Can Şahin okuma alışkanlığının ailede başlamasının önemli olduğunu ve ne yazık ki ülkemizde aile ortamında kitap okumanın çok az olduğunu vurguladı. Anne ve babalara seslenen Şahin, her akşam evlerde aile bireylerinin düzenli okuma saati yapmalarının toplumumuzda eğitim ve kültür seviyesinin artmasına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.