SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dağcılık spor kulüpleri Karakızlar’daki dostluk maçında bir araya geldi

Bu haber 10 Temmuz 2023 - 1:19 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK), ilçe merkezi ve köylerinin tanıtımına, kalkınmasına destek olmaya devam ediyor

TOBEDOSK sporcuları İzmir Buca Atadak Dağcılık Spor Kulübü’nü Karakızlar Mahallesi’nde bulunan halısaha futbol karşılaşmasına davet ettiler. Geçtiğimiz günlerde TOBEDOSK ile Atadak futbol karşılaşması yapıldı. Karşılaşma 6-6 beraberlik ile sonuçlandı. Karakızlar’da bulunan halı saha misafir ve ev sahibi sporcular tarafından çok beğenildi. TOBEDOSK kurucusu olan Torbalı Kent Konseyi Başkanı ve Karakızlar Mahalle Muhtarı Niyazi Soytürk de karşılaşmada oynadı.

İzmir ilinden gelip, Karakızlar köyünde futbol karşılaşması yapılması köy halkının olumlu tepkisine neden oldu. Karşılaşma sonrası köy kahvehanesinde TOBEDOSK ve Atadak sporcuları ile köy halkı çay-kahve eşliğinde sohbet ettiler. TOBEDOSK tarafından Karakızlar köyünde bulunan yürüyüş rotaları hakkında Atadak Spor Kulübü’ne bilgi verildi. 2023 yürüyüş sezonunda Torbalı ve köylerinde bulunan yürüyüş rotalarında yürüyüş planlayacaklarını belirttiler.

“Biz TOBEDOSK olarak Torbalı ve köylerinin tanıtımına ekonomik olarak kalkınmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuşan TOBEDOSK Başkanı Mustafa Kapucu, “Bugün Atadak ile yapılan futbol karşılaşmasında dostluk kazandı, maç berabere bitti. Bizi kırmayarak ilçemize gelen Buca Atadak spor kulübü yönetimi ve sporcularına, Tobedosk Spor Kulübü yönetimi ve sporcularına, bizi köyde ağırlayan Karakızlar Mahalle Muhtarı ve Kulüp Kurucumuz Niyazi Soytürk’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.