SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ÇYDD’li gençler Ata’yı ziyaret etti

Bu haber 30 Aralık 2022 - 9:45 'de eklendi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Şubesi Gençlik Grubu, ÇYDD’nin 14’üncü Anıtkabir buluşmasına katıldı

BİR gelenek haline gelen Çağdaş Gençlik Anıtkabir Buluşmalarının 14’üncüsü başta ÇYDD Ankara şubeleri olmak üzere tüm ÇYDD şubelerinin ve Genel Merkez’in desteğiyle 24 Aralık’ta gerçekleşti. Anıtkabir’de gerçekleştirilen programa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 83 ÇYDD şubesinden gelen 2 bin 636 genç katıldı.

SABAHIN ilk ışıklarıyla Tandoğan Meydanı’nda buluşan gençler, saat 11.30’da Aslanlı Yol’dan Anıtkabir’e yürüyüşe başladı. Ardından “Çağdaş Gençlik” yazılı çelenk resmi törenle Mozole’ye bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu.

ANITKABİR’E ziyarette bulunan 83 şubeden bir tanesi de ÇYDD Torbalı şubesi oldu. Torbalı ÇYDD Gençlik Grubu olarak 45 öğrenci Torbalı’dan Ankara’ya gitti. ÇYDD Torbalı şube yöneticilerinden Mustafa Çınar ve Armağan Kars öncülük etti.

ÇYDD Torbalı Gençlik Grubu’nun Ankara’ya ulaşımına Torbalı Belediyesi ve Şirinler Turizm katkı sağladı. Anıtkabir ziyaretinden sonra ÇYDD Torbalı Gençlik Grubu 2.Meclis ve İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi’ni ziyaret etti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.