SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhuriyet’in öğrencileri her alanda başarılı …

Bu haber 26 Mayıs 2021 - 23:13 'de eklendi.

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri farklı alanlarda başarılı çalışmalara imza atıyor.

MODA Tasarım Bölümü 11.sınıfında okuyan Umut Kuzğun 8 yıldır kikboks sporuyla ilgileniyor. 18 yaşındaki aktif öğrenci kikboks antremanlarını programlı bir şekilde yapıyor. Karate, kafes dövüşü, street fight, kikboks ve son yıllarda yaygınlaşan Kyokushin gibi savunma ve boks sporlarına ilgi duyan başarılı öğrenci bu sporları dövüş amacıyla değil, savunma ve aktivite amacıyla sürdürdüğünü, tüm gençlerin bu tür sporlara yönelirken kavga amaçlı değil fiziksel aktivite ve spor amaçlı yönelmelerini vurguluyor.

BAŞARILARI SAYMAKLA BİTMİYOR

TURNUVALARA büyük bir ciddiyetle hazırlanan Umut Kuzğun ulusal ve uluslararası turnuvalara katılıyor. Türkiye genelinde yapılan Kyokushin Karate müsabakalarında 2 kez Türkiye şampiyonu olan Umut’un bir de Kikboks Ege Bölge şampiyonluğu bulunuyor. Torbalı’nın gururu öğrencinin Kyokushin Karate dalında bir uluslararası 2.liği ve aynı alanda bir de Avrupa 2.liği var. Yabancı rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Umut, en büyük hedefinin milli müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.

ÖNCEKİ gün Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Alpay Karataş’ı makamında ziyaret eden Umut, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından büyük takdir topluyor. Saygılı ve efendi kişiliği ile örnek bir sporcu profili çizen Umut, başarılarıyla adından daha çok söz ettirecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.