SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri SMA’lı Destan’a sahip çıktı

Bu haber 26 Mart 2022 - 1:46 'de eklendi.

Malatya’da yaşayan Sabri ve Zarife Evren çiftinin SMA hastalığına yakalanan kızları Destan Duru için Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde valilik onaylı toplanan yardım aileye gönderildi.

TORBALI’DA eğitim veren Şehit Kadir Altuntaş Cumhuriyet Ortaokulu, Malatya Valiliği’nin 14.10.2021 tarih ve 18048 sayılı izni ile yardım toplama faaliyeti yürütülen Destan Duru Evren için dağıtılan zarflardan 1.235,50 TL topladı.

ÖĞRENCİ, veli ve öğretmenlerin katkılarıyla toplanan bağıştan 8,18 TL havale masrafını düşülünce yardım hesabına 1.227,32 TL aktarıldı.

‘BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI NİYAZ EDİYORUZ’

OKUL Müdürü İbrahim Ethem Aysu, yaptığı açıklamada “Bağışçı olan öğrenci, veli ve öğretmenlerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyor; Rabbimizden, içinde bulunduğumuz kutlu zaman dilimlerinin ve eşiğinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif’in hürmetine Destan Duru Evren’in bir an önce sağlığına kavuşmasını niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘TEK İSTEĞİMİZ DURU DAHA DA KÖTÜLEŞMEDEN TEDAVİSİNE ULAŞABİLMEK’

SMA Hastası Destan’ın annesi Zarife Evren, kızının durumu hakkında, “Biz bu hastalığı Destan Duru 11 aylıkken fark ettik. Çocuğumuzda emekleme, yürüme hiç olmadı. Doktorumuza gittiğimizde SMA’dan şüphelenerek gen testi istedi ve gerekli testler yapıldığında sonuç pozitif çıktı. Tek isteğimiz Duru daha da kötüleşmeden tedavisine ulaşabilmek” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.