SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhuriyet Mahallesi’nde kaldırım çalışması başladı

Bu haber 09 Ocak 2021 - 12:02 'de eklendi.

Torbalı’daki Cumhuriyet Mahallesi’nde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 3000 metrekare kaldırım yapım çalışmaları sürüyor.

SON zamanlarda ilçe genelinde başlatılan ve halen devam eden yol çalışmaları bölge halkı tarafından takdir ediliyor. Torbalı’da yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğinin de bilgisini veren Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, hava şartları izin verdiği sürede yılsonuna kadar ilçe genelinde girilmedik mahalle bırakmayacaklarının vurgusunu yaptı.

BAŞKAN Yardımcısı Ali Yakupoğlu, “Hava şartları izin verdiği sürece, 2021 yılında da tamamlanmadık yer bırakmayacağız. İlçemize en iyi hizmeti vermek için 7 gün 24 saat çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.