SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhuriyet Mahallesi haşere ve böceklerden arındırıldı

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:12 'de eklendi.

Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde artan şikayetler üzerine haşere ve böcek ilaçlaması yapıldı. Muhtar Ata Muhtar, emeği geçen Büyükşehir Belediyesi görevlilerine teşekkür etti.

HAVALARIN ısınmasıyla vatandaşın kabusu olan böcek ve haşereler Cumhuriyet Mahallesi’nde son dönemde vatandaşı rahatsız etmeye başlamıştı. Artan şikayetler üzerine mahalle muhtarı Atatekin Doğan, yetkili mercilere durumu bildirdi.

BUNUN üzerine bugün İzmir Büyükşehir Belediyesine ait ekipler şikayetlerin yoğun olduğu Halk Yapı Sitesi’nde hummalı bir çalışma yaptı. Ekiplerin dairelerin bodrum katı başta olmak üzere, mazgallar, çöp konteynerları, su giderleri, süs havuzları kenarları, balkon atları gibi böceklerin ürediği alanlar ilaçlandı.

İLAÇLAMA çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Atatekin Doğan, “Sahada çalışan tüm personele mahallemiz adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.