SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Torbalı AK Parti karşılayacak!

Bu haber 07 Haziran 2022 - 20:39 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e geliyor. Erdoğan, İzmir ziyaretinde partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına da katılacak. Torbalı AK Parti’de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

ERDOĞAN’IN ziyareti öncesinde tüm ilçelerde olduğu gibi Torbalı’da yoğun mesai harcanıyor. Torbalı İlçe Teşkilatı’nın yoğun bir katılımla Erdoğan’ı karşılaması bekleniyor. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı ve Ayrancılar’dan araçların kalkacağını belirterek tüm Torbalı halkını Gaziemir Fuar Alanı’ndaki toplantıya davet etti.

TORBALI’DAN GAZİEMİR’E ARAÇLAR KALKACAK

GÜNAYDIN yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 9 Haziran Perşembe günü saat 17:00’da Gaziemir Fuar Alanı’nda İl Danışma Meclisi toplantısına katılım sağlayacaktır. Liderimizle buluşmak üzere Torbalı teşkilatı olarak Perşembe günü saat 15:00’da Torbalı ve Ayrancılar ilçe binalarımızın önünden hareket edeceğiz. Tüm Torbalılı hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.