SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cumhur İttifakı’nın adayı Çağlar, MHP İl Başkanı’nı ziyaret etti

Bu haber 30 Ocak 2024 - 1:07 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir İl Başkanını ziyaret etti.

AK PARTİ’NİN Belediye Başkan Adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün açıklanan Özgür Erman Çağlar, ilk ziyaretini ittifak ortağı MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e yaptı. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar ve AK Parti İlçe Başkanı Metin Yüğrük de yer aldı.

CUMHUR İttifakı’nın 15 Temmuz’da meydanlarda kurulduğunu ifade eden Özgür Erman Çağlar, “Cumhur İttifakı, bu geçen süre zarfında şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin devamı, bekası noktasında birlik ve beraberliğini her zaman gösterecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu süreci uyumlu şekilde devam ettiriyorlar” diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Kaçar ise, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’i Cumhur İttifakı Ortağımız Torbalı Belediye Başkan Adayımız Özgür Erman Çağlar,İlçe Başkanımız Metin Yüğrük ile birlikte ziyaret ettik” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.