SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cuma Arslan, 1 aydır yoğun bakımda…

Bu haber 18 Ocak 2022 - 0:29 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen işadamlarından Öz Arslan İnşaat’ın sahibi Cuma Arslan geçirdiği Covid-19 sebebiyle hastanede tedavi görüyor. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Arslan’ın ciğerleri normale döndü. 

TEPECİK Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Servisi’nde yatan Cuma Arslan’ın vücut değerleri normale dönerken, doktorları uyandırmaya çalışıyor. Şu an makinaya bağlı olan Arslan, uyandığı takdirde normal servise alınacak.

CUMA Arslan’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren kuzeni Hüseyin Arslan, “Yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda Cuma’nın tedavisi devam ediyor. Vücut değerleri normale döndü, şimdi doktorları uyandırmaya çalışıyorlar. Bu süre içerisinde arayan, soran dualarını eksik etmeyen tüm eş, dost ve değerli Torbalı halkından Allah razı olsun. Lütfen dualarını esirgemesinler, İnşallah kısa sürede Cuma’nın sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.