SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Covid-19 hızla yayılıyor! Terzioğlu yoğun bakımda, Kanza evinde tedavi görüyor

Bu haber 01 Aralık 2020 - 8:41 'de eklendi.

TORBALI’DA artan Covid-19 vakalarına hergün yenileri ekleniyor. Acil Servis’in yan tarafında bulunan test merkezinin önündeki uzun kuyruklar, salgının boyutunu gözler önüne sererken, pozitif vakalara da hergün yenileri eklenmeye devam ediyor. Covid-19’a son olarak Özbey Muhtarı Şemsettin Kanza ve İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Terzioğlu’nun yakalandığı açıklandı.

TERZİOĞLU YOĞUN BAKIMDA

TORBALI İyi Parti İlçe Teşkilatı’nın önde gelen isimlerinden olan Mustafa Terzioğlu’nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu duyurdu. Künarlıoğlu yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli İlçe Başkan Yardımcım Mustafa Terzioğlu Covid-19 belası yüzünden Buca Kadın Doğum Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi görmektedir. Siz sevgili dostlarımızın duasına ihtiyacımız var. Allah acil şifa versin inşallah. Maskemizi kesinlikle her ortamda takmaya özen gösterelim” dedi.

KANZA EVDE KARANTİNA’DA

COVİD-19 testinin pozitif olduğunu açıklayan bir diğer isim de Özbey Mahalle Muhtarı Şemsettin Kanza oldu. Kanza’nın evde karantina altında olduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Muhtar Kanza, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dualarınızı esirgemeyin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.