SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çorbacı’dayız yenilenen yüzü ve adresi ile yeniden faaliyete girdi

Bu haber 29 Temmuz 2022 - 1:04 'de eklendi.

Torbalı’daki Alpkent Mahallesi’nde hizmet veren Çorbacı’dayız, yaşadığı ruhsat sorunları neticesinde geçtiğimiz yıl yerini kapatmak zorunda kalmıştı. 26 yaşındaki Ekrem Yıldızhan’ın işlettiği mekan, yeni yer arayışını tamamlamasının ardından 300 metrekarelik devasa yerinde yeniden hizmet vermeye devam etmeye başladı.

ALPKENT Mahallesi’ndeki Naci Tuncel Caddesi ile Cemali Tuncel Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan mekanda yeniden hizmet hayatına devam eden Çorbacı’dayız, yeni lezzetleri de menüsüne ekledi. Çorba çeşitlerinin yanı sıra artık kasap köfte, iştip köfte, tavuk incik, tavuk şiş ve Adana kebap da menüye eklenen seçenekler oldu.

MENÜYÜ ZENGİNLEŞTİRDİ

TORBALI’NIN tanınmış müteahhitlerinden olan Bayram Yıldızhan’ın oğlu Ekrem Yıldızhan’ın sahibi olduğu işletmede, işkembe-kelle paça-ayak paça-beyin tuzlama-mercimek-ezogelin-pilav üstü kavurma gibi yemek seçenekleri de sunuluyor. Çorbacı’dayız işletmesi, ev ve işyerlerine de servis imkanı sağlıyor.

‘HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM’

AFYON Kocatepe Üniversitesi Yapı Denetim İnşaat Kontrolü bölümünden mezun olan genç işletmeci Ekrem Yıldızhan, “Üniversiteyi bitirdikten sonra bazı yerlerde iş deneyimlerim oldu. Daha sonra aile yeri olan cafenin başına geçtim. Ancak hep aklımda böylesine bir mekan açma hayalim vardı. Alpkent Mahallesi’ndeki Pehlivanoğlu’nun karşısına bir yıl önce mekan açtım. Ancak yaşadığımız ruhsat problemleri nedeniyle yerimizi kapatmak zorunda kaldık. Uygun yer arayışımızı tamamladıktan sonra tekrardan faaliyete geçtik” şeklinde açıklamalarda bulundu.

BU KÖFTEYE BAYILACAKSINIZ

ÖZELLİKLE Torbalı’da bulunmayan ve İzmir genelinde de sadece üç yerde bulunan iştip köftenin lezzetini tatmak isteyenleri beklediklerini söyleyen Yıldızhan, “Makedonya’ya özgü iştip köftemizi tatmak isteyenleri bekliyoruz” diye konuştu. Çorbacı’dayız Paket Servis: 0 541 348 19 21

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.