SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çok konuşulan ‘Atatürk’ filmi Torbalı’da vizyona girdi

Bu haber 04 Kasım 2023 - 8:05 'de eklendi.

Disney Plus’ın yayınlamaktan vazgeçmesiyle gündem olan Atatürk filminin özel gösterimi gerçekleşti. Film Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda gösterime girdi. İki ayrı film olarak izleyiciyle buluşacak yapımın ikinci filmi 5 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

FİLMİN yapımcılarından Saner Ayar; “Hedefimiz yüzüncü yılda bütün dünyaya bir Atatürk filmi yapabilmekti çünkü inanıyoruz ki Atatürk’ü severlerse dünya onu daha iyi anlayacak” dedi. Çok konuşulan Atatürk filmi vizyona girdi. Filmin yapımcısı Saner Ayar çekimlerin arka planını anlattı: Hedefimiz yüzüncü yılda bütün dünyaya bir Atatürk filmi yapabilmekti

DİJİTAL platform Disney Plus’ın yayınlamaktan vazgeçmesiyle gündem olan Atatürk filminin ilk bölümünün özel gösterimi gerçekleşti. Platfrom yapımı “en önemli projesi” olarak duyurmuş ancak sonrasında olanlar tüm ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Filmin özel gösterimi öncesi yapımcılardan Saner Ayar tartışmalı sürece dair; “Aslında kafamızda bir dizi fikri vardı. İzlediğiniz filmi dizi olarak çekmiştik. Ancak Disney’in bütün dünyada karar değişikliğini takriben eserimizi iki film olarak izleyiciyle buluşturma kararı aldık” diye konuştu.

“DÜNYA ATATÜRK’Ü SEVERSE ONU DAHA İYİ ANLAYACAK”

2 ÜLKEDE, 11 şehirde 3 yıla yakın bir ön hazırlıkla 4 aylık çekim süreci ile tamamlanan Atatürk filmine dair Ayar; “Hedefimiz yüzüncü yılda bütün dünyaya bir Atatürk filmi yapabilmekti çünkü inanıyoruz ki Atatürk’ü severlerse dünya onu daha iyi anlayacak” dedi.

FİLMİN KONUSU

YÖNETMEN koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu film, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına odaklanıyor. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı filmde, Atatürk’ün yetim bir çocukken nasıl bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu bir lider haline getirdiği gözler önüne seriliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.