SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çocuklar balık döneri ilk kez yedi

Bu haber 16 Ocak 2023 - 8:59 'de eklendi.

‘Su Ürünleri ile Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Nesil’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine balık döner ikram edildi.

GIDA Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Torbalı ilçe protokolü ile birlikte Hacı Tahsin Irmak İlkokulu ve Karakuyu Ortaokulu’nda 100. Yılda Su Ürünleri ile Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Nesiller eğitimini ve balık döner şenliği yapıldı.

ETKİNLİĞE Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Jandarma Komutanı, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere, su ürünlerinin faydaları hakkında bilgi verilmesinin ardından çipuradan yapılan balık döner ikram edildi.

ÇOCUKLAR BALIK DÖNERİ İLK KEZ YEDİ

KURULAN döner tezgahında sıra ile çocuklara ekmek arası balık döner ile meyve suyu dağıtıldı. Öğrenciler ilk kez balık döneri yediklerini belirterek çok beğendiklerini söyledi. Kaymakam Öter yaptığı konuşmada, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerinin başarıda büyük katkısı olduğunu belirterek şunları söyledi; “Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları önemsemeliyiz. Sağlıkları ve başarıları hepimiz için çok önemli” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.