SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çocuğunuza en güzel hediye: Bisiklet

Bu haber 29 Mayıs 2022 - 3:01 'de eklendi.

Havaların ısınması ve okulların kapanma döneminin yaklaşmasıyla birlikte çocukların en büyük tutkusu olan bisikletler vitrinleri süslemeye başladı.

TORBALI Caddesi üzerinde hizmet veren Torbalı Bisiklet Hastanesi sahibi Sait Usta, bisiklet alacak velileri uyararak “Her bütçeye uygun ve her marka – model bisikletlerimiz vardır. Bisikletlerinizi şimdiden ayırtın ve çocuklarınızı sevindirin. Sıfır bisikletlere sürpriz hediyeler veriyoruz. Ayrıca iskonto da uyguluyoruz. Bu tatilde çocuklarınızı bisiklet ile sevindirin” dedi.

BİSİKLET mevsiminin başladığı şu günlerde rengârenk bisikletler vitrinlerde sahiplerini bekliyor. Torbalı Bisiklet Hastanesi sahibi Sait Usta, bisikletin kalitesinin tamamen fiyata dayalı olduğuna dikkat çekerek, “Bisiklet kullanım amacına göre alınmalı, neyde kullanılacak önemli olan bu öncelikle bu belirlenmeli.

ŞEHİR içi ya da şehir dışında mı kullanılacak gençler daha çok çift amortisörlü spor ve dağ tarzı bisikletlerden hoşlanıyorlar. Veliler çocukların isteklerine göre hareket ettikleri için inisiyatif çocuklarda tabi ki. Bisiklet alanlar için en önemli şey servis desteği, garantisinin olup olmadığıdır, bisiklet alırken öncelikli olarak bu hususlara dikkat edilmesi gerekir” dedi.

BİSİKLET imalatında kullanılan malzemenin önemli olduğunu söyleyen Usta, “Torbalı Bisiklet Hastanesi’nde envai çeşit bisiklet satıyoruz. Hem kaliteli, hem kullanışlı ve bol çeşit var” dedi. Sait Usta İletişim: 0 539 400 90 98

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.