SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cıva, şoför esnafını sandığa davet etti

Bu haber 05 Mart 2022 - 19:54 'de eklendi.

Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası bugün yeniden sandık başına gidecek. Mevcut başkan Cıva İsmail Akman, şoför esnafını oy kullanmaya davet etti

9 OCAK’TA yapılan Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde yaşanan liste krizi seçimi tekrara götürmüştü. Gerçekleşen bu seçimde rakiplerinin aldığı oyun toplamından daha fazla oy alan Cıva İsmail Akman, her ne kadar mazbatasını alsa da seçim için ‘Tekrar’ kararı alınmıştı.

ŞOFÖR esnafını oy kullanmaya davet eden Akman, “Torbalı Şoförler Odamızın saygıdeğer üyeleri. Odamızın 09.01.2022 tarihinde yapılan oda seçimde 663 oy geçerli sayıldı. Beyaz liste olarak 364 oy alıp seçimi kazanmamıza rağmen Ankara Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim iptal edildi.

YENİLEME seçimi bugün saat 10:00 17:00 arası Aydın Sezer Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır. Siz değerli oda üyelerimizden lütfen katılıp oylarınızı önemle kullanmanızı rica ediyorum. Vereceğiniz oylar hem iradesi gasp edilen şoför esnafımızın alın terine sahip çıkacağınızı gösterecek hem de demokratik iradenizi ortaya koyacak. O yüzden tüm esnafımızı kongre salonuma bekliyorum ” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.