SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çınar Gıda, Muratbey Bulvarı’nda açıldı

Bu haber 25 Şubat 2021 - 22:26 'de eklendi.

TORBALI’DA uzun yıllardır müzisyenlik yapan Erhan Tek, Muratbey Mahallesi’nin en hızlı gelişen bulvarı olan İbrahim Kesici Caddesi’nde gıda üzerine mekan açtı. Muratbey’in yeni bulvarında bulunan 100 metrekarelik mekanda hizmete giren Çınar Gıda’da köy ekmeği, tava ekmeği, köy yumurtası, kızarmış piliç, şarküteri ürünleri, tavuk çeşitleri (baget, göğüs, but, kanat) satılacak. Yeni işletmelerinin daha günlerden yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Erhan Tek, “Tüm Muratbey halkını firmamızda satışa sunduğumuz ürünlerden almaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘RAHMETLİ YORGANCI NAİL’İN OĞLU…’

TORBALI’NIN en gelişen mahallelerinden olan Muratbey’in bu bölgesinde yaptıkları sektör üzerine ihtiyaç olduğunu anlatan Tek, “Sattığımız gıda ürünleri üzerine bu bölgede eksiklik vardı. Pandemi nedeniyle düğünlere ara verildi, biz de müzik sektöründe arta kalan zamanlarımızda gıda sektöründe boy göstermeye karar verdik. İyiki de bu işe girmişiz. Daha ilk günlerden gördüğümüz ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı oldu”” diye konuştu. 25 yıldır müzik ile ilgilenen Erhan Tek, aynı zamanda Torbalı halkının yakından tanıdığı ve geçtiğimiz aylarda vefat eden yorgancı Nail Tek’in oğlu…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.