SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiğdem Çiçekçilik sevgililer gününe hazır

Bu haber 10 Şubat 2022 - 1:20 'de eklendi.

Önümüzdeki hafta Pazartesi gününe rastlayan 14 Şubat yaklaşırken, Torbalı Hükümet Caddesi’nde bulunan Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, ayrı bir heyecanın sardığını ve tezgâhlarına en güzel çiçekleri yerleştirdiklerini açıkladı. Deneyimli çiçekçi, bu yıl orkide ve güllerin ilgi görmesini beklediklerini ifade ederek, Çiğdem Çiçekçilik’te uygun fiyatlı orkide çeşitlerinin bulunduğunu kaydetti.

SEVGİLİLER gününün sembolü olan kırmızı güllerin satışlarının artacağını söyleyen Şen, “Kırmızı aşkın rengidir, bu nedenle sevgililer günü dediğimizde akla ilk kırmızı güller gelir” dedi. Ev ve işyerlerine 0232 856 23 33 – 0232 856 99 33 numaralı telefonu arayanların siparişlerini adreslerine teslim ettiklerini söyleyen Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, Torbalı’nın her yerine çiçek götürebildiklerini ifade etti.

EN ÇOK SATILAN ÇİÇEK: GÜL

ÖZELLİKLE gül üretiminin üst seviyede seyrettiğine dikkat çeken Semih Şen, “Hediyenin büyüğü, küçüğü olmaz. Ama, Sevgililer Günü’nde en fazla talep, sevginin sembolü olan kırmızı güldür. Gül,  en çok satılanlar arasında yer alıyor. Sevgililer, sevdiklerine rahatça çiçek alsın. Sevgililer Günü’ne özel farklı konseptler hazırlıyoruz. Hediyelik çikolatalar ve oyuncaklar da bunlara dahildir” şeklinde konuştu.

‘KORSAN SATICILARDAN BAYAT GÜLLER ALMAYIN, MAHCUP OLMAYIN’

TORBALI’DA yaşayan vatandaşların özel günler hariç çiçek alma alışkanlığının yeterli olmadığını belirten Şen, “Bizim ülkemiz insanının çiçek kültürü çok zayıf. Avrupalı, işine, evine giderken mutlak çiçekle gidiyor, güne iyi başlıyor. Bizim,  Osmanlı Dönemi’nde Lale Devri vardı. Çiçek kültürümüz o zaman daha güçlüydü. Bugün Hollanda dünyaya Lale satarak para kazanıyor.  Esnafımız korsan çiçeklerden yana sıkıntılı. Biz, her şeye rağmen, zararımızın en aza indirilmesi için, merdiven altı tabir ettiğimiz korsan satıcıların önlenmesini istiyoruz. Vatandaşlarımız da, lütfen dışarıdan korsan satıcılardan, bayat güller almasın, mahcup olurlar. Sevgililerini sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek esnafımızda mutlaka vardır. Tüm sevgililerin Sevgililer Günü şimdiden kutlu olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.