SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiğdem Çiçekçilik ‘Sevgililer Günü’ne hazır

Bu haber 11 Şubat 2021 - 10:29 'de eklendi.

Çiğdem Çiçekçilik, Sevgililer Günü’nün değişilmez hediyesi olan çiçekleri hafta sonu evlere servis etmek için hazırlıklara başladı. Güçlü ekip ile yola çıkan firma, pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağında ‘sevginin göstergesi olan çiçekleri adreslere ulaştıracak.

BU yıl sokağa çıkma yasağına denk gelen Sevgililer Günü için çıkarılan genelge, çiçekçi esnafının içine adeta su serpti. Torbalı’da uzun yıllar çiçekçilik yapan Semih Şen, “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında normalde dükkânlarımızı kapatıyoruz. Fakat Sevgililer Günü dolayısıyla bizler için çıkarılan genelgeye göre 12 Şubat Cuma günü sabah 09.00’dan gece 24.00’e kadar hizmet vereceğiz. Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ise sabah 10.00 ile akşam 17.00 arası gelenler çiçek alabilecek. Saat 17.00’den sonra gece 24.00’e kadar biz evlere servis yapacağız. Çiçekçi esnafı için nefes aldıracak bir hafta olmasını ümit ediyoruz” dedi.

‘GÜLLER VE ORKİDELER ÖN PLANDA’

YILLARDIR Sevgililer Günü’nde olmazsa olmaz hediyelerin başında gelen çiçeklerde talepler ise değişkenlik gösteriyor. Her bütçeye göre her çeşit çiçeğin olduğunu belirten çiçekçi Semih Şen, “Bu sene güller ve orkideler ön planda olacak gibi gözüküyor. Fakat her sene olduğu gibi bu sene de orkide daha çok tercih edilecek gibi duruyor” ifadelerini kullandı. İnternet üzerinden de satış yaptıklarını kaydeden Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, bu sayede Türkiye’nin her yerine çiçek götürebildiklerini ifade etti.

‘KORSAN SATICILARDAN BAYAT GÜLLER ALMAYIN, MAHCUP OLMAYIN’

“ESNAFIMIZ korsan çiçeklerden yana sıkıntılı. Biz, her şeye rağmen, zararımızın en aza indirilmesi için, merdiven altı tabir ettiğimiz korsan satıcıların önlenmesini istiyoruz” diye sözlerimi sürdüren Semih Şen, “Vatandaşlarımız da, lütfen dışarıdan korsan satıcılardan, bayat güller almasın, mahcup olurlar. Sevgililerini sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek esnafımızda mutlaka vardır. Tüm sevgililerin Sevgililer Günü şimdiden kutlu olsun” dedi.

25 kişilik dev kadroyla çalışan Çiğdem Çiçekçilik, ayrıca Türkiye’deki internet devlerinin Torbalı Temsilciliğini de yapıyor. Deneyimli işletmeci Semih Şen, “Torbalı halkına www.torbalicicek.net markasından sonra www.getircicek.net kendi sitemizi de ilçe halkının hizmetine sunduk” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.