SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftlikten sofraya, taze ve uygun fiyata et sunan Canboz açıldı

Bu haber 03 Haziran 2022 - 19:20 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde hizmet hayatına başlayan Canboz Kasap & Şarküteri, ilk gününde büyük ilgiyle karşılaştı. Kendi çiftliğinde kesilen hayvanları, aracısız-komisyonsuz bir şekilde tüketici ile buluşturan Bazo Kardaş, çiftlikten halka, toptan fiyatına perakende ürün satışı yapıyor.

DOĞAL ortamda, bizzat Taşkesik’teki çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanların günlük kesilerek tezgahları süsleyeceği Canboz Kasap & Şarküteri bugün açıldı. Et ürünlerinin yanı sıra, peynir, zeytin, bal, yağ ve benzeri tüm şarküteri ürünlerinin satılacağı işletme, aynı zamanda tanzim satış görevi üstlenerek dar gelirlinin umudu olacak. ‘Çiftlikten halka’ sloganıyla hizmete başlayan Bazo Kardaş, 15 yıldır hayvancılık sektöründe hizmet veriyor. Uzun bir süre Kıbrıs’ta bu işi yürüyen Kardaş, Torbalı’ya geldikten sonra Taşkesik’te 12 bin metrekarelik alana besi çiftliği kurdu. Son teknolojik çiftlikte, gelenekten de ayrılmadan üretim yapan Kardaş, et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşın et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlayacak.

NACİ Tuncel Caddesi, İZSU karşısında yer alan dev işletmede özellikle hijyen konusuna dikkat çeken Kardaş’ın açtığı Canboz, Torbalı’nın en büyük kasabı unvanına sahip oldu.

‘PERŞEMBE GÜNLERİ HALK GÜNÜ OLACAK’

HER ürünü, en güzel olduğu yerden getirten işletme tereyağını Karadeniz ve Ödemiş’ten, yumurtayı ve sütü üreticiden, reçeli, balı organik belgeli kişi ve kurumlardan temin eden Canboz Kasap & Şarküteri, tam anlamıyla lezzet satacak. Hem organik ürünleri hem de sağlıklı ve lezzetli ürünleri Torbalılılarla buluşturmayı hedefleyen Bazo Kardaş, “İşletmemiz bugün itibariyle açıldı. Kendi çiftliğimizdeki hayvanları kesip, komisyonsuz bir şekilde tezgahlara ulaştırdığımız için fiyatlarımız indirimlidir. Bu sadece açılışa özel değil, sürekli olacak. Ayrıca Perşembe günleri de halk günü olacak. O gün, indirimli olan fiyatlarımızı çok daha aşağıya çekeceğiz. Ne lezzetten, ne kaliteden ne de indirimli fiyattan taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.