SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftlikten halka, uygun et!

Bu haber 02 Haziran 2022 - 17:06 'de eklendi.

Son aylarda artan enflasyona paralel, et-tavuk fiyatları tavan yapmıştı. Dar ve orta gelirli vatandaşlar artık et alamaz hale gelirken, Torbalı’da uzun yıllardır hayvancılık sektöründe çalışmalar yürüten Bazo Kardaş, yaptığı yatırımla dar gelirliye umut olacak.

SON aylarda artan enflasyona paralel, et-tavuk fiyatları tavan yapmıştı. Dar ve orta gelirli vatandaşlar artık et alamaz hale gelirken, Torbalı’da uzun yıllardır hayvancılık sektöründe çalışmalar yürüten Bazo Kardaş, yaptığı yatırımla dar gelirliye umut olacak. Canboz Kasap & Şarküteri firmasıyla kendi çiftliğinde kesilen hayvanları, aracısız-komisyonsuz bir şekilde tüketici ile buluşturacak olan Bazo Kardaş, çiftlikten halka, toptan fiyatına perakende ürün satışı yapacak. Doğal ortamda, bizzat Taşkesik’teki çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanların günlük kesilerek tezgahları süsleyeceği Canboz Kasap & Şarküteri Cuma günü açılacak. Et ürünlerinin yanı sıra, peynir, zeytin, bal, yağ ve benzeri tüm şarküteri ürünlerinin satılacağı işletme, aynı zamanda tanzim satış görevi üstlenerek dar gelirlinin umudu olacak.

ÇİFTLİKTEN HALKA

‘ÇİFTLİKTEN halka’ sloganıyla hizmete başlayacak olan Bazo Kardaş, 15 yıldır hayvancılık sektöründe hizmet veriyor. Uzun bir süre Kıbrıs’ta bu işi yürüyen Kardaş, Torbalı’ya geldikten sonra Taşkesik’te 12 bin metrekarelik alana besi çiftliği kurdu. Son teknolojik çiftlikte, gelenekten de ayrılmadan üretim yapan Kardaş, et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşın et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlayacak. Naci Tuncel Caddesi, İZSU karşısında yer alan dev işletmede özellikle hijyen konusuna dikkat çeken Kardaş, Cuma günü itibariyle satışlara başlayacak. Soğuk hava deposunun da bulunduğu Canboz Kasap & Şarküteri aynı zamanda Torbalı’nın en büyük kasabı unvanına sahip olacak.

LEZZETTEN DE FİYATTAN DA TAVİZ VERMEYECEK

TOPTAN fiyatına perakende satışın olacağı Canboz Kasap & Şarküteri, şarküteri alanına da iddialı bir şekilde giriş yapacak. Her ürünü, en güzel olduğu yerden getirten işletme tereyağını Karadeniz ve Ödemiş’ten, yumurtayı ve sütü üreticiden, reçeli, balı organik belgeli kişi ve kurumlardan temin eden Canboz Kasap & Şarküteri, tam anlamıyla lezzet satacak. Hem organik ürünleri hem de sağlıklı ve lezzetli ürünleri Torbalılılarla buluşturmayı hedefleyen Bazo Kardaş, “İşletmemiz Cuma günü açılıyor. Kendi çiftliğimizdeki hayvanları kesip, komisyonsuz bir şekilde tezgahlara ulaştırdığımız için fiyatlarımız indirimli olacak. Bu sadece açılışa özel değil, sürekli olacak. Ayrıca Perşembe günleri de halk günü olacak. O gün, indirimli olan fiyatlarımızı çok daha aşağıya çekeceğiz. Ne lezzetten, ne kaliteden ne de indirimli fiyattan taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.