SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftçinin ‘iyi tarım’da danıştığı firma

Bu haber 01 Şubat 2023 - 1:31 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Erdem Tarım, danışmanlık hizmeti de vererek çiftçilerin sorunlarına çözüm buluyor.

DOĞAN Bursalıoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Erdem Tarım, Torbalılı çiftçilerin ihtiyaçlarını cevap veriyor. Bölgede faaliyet gösteren firma, organik ve orga mineral gübre satışı, zirai ilaç, gübre, tohum ve danışmanlık hizmeti gerçekleştiriyor. Çiftçilerin her alanda yanında hizmet veren firma, danışmanlık hizmeti vererek çiftçilerin sorunlarına çözüm buluyor. Firma sahibi Erdem Özdemir, “Tüm çabalarımız çiftçiye yardımcı olmak. Çiftçi dostu bir ekibimiz var. Bölgedeki emek harcayan çiftçilerimizin bilinçli ve kazanç elde etmesi için çabalıyoruz” dedi.

TARIMDA verimin arttırılması ve kaliteli ürün elde edilmesine etki eden faktörlerden biriside zirai mücadele ilaçlar olduğunu ifade eden Özdemir, “Çiftçilerimizin tarımsal ürünlere zarar verecek oranda zararlı, hastalık ve yabancı ota karşı ilaçlarımız mevcuttur. Çiftçi kardeşlerimiz, bu ilaçları kullanmadan önce mutlaka firmamıza başvurmaları ve gerekli bilgiye sahip olduktan sonra zirai ilaçları kullanmaya başlamalıdır” diye konuştu.

İYİ TARIMIN ÇOK ÖNEMLİDİR

ERDEM Özdemir, “Gerek ülkemizin ve gerekse ilçemizin sahip olduğu iklim, toprak ve su koşulları ile tarımsal üretim için son derece avantajlı konuma sahiptir. Buna karşılık, üreticilerimizin babadan kalma üretim teknikleriyle üretimi gerçekleştirmeleri ve buna bağlı olarak da teknik hizmet almak konusundaki isteksizlikleri tarımsal üretimimizde birtakım sorunlar ortaya çıkartmıştır. Özellikle bilinçsiz zirai ilaç uygulamaları, tarımsal ürün ihracatımızda kalıntı sorunu yaşamamıza neden olmuştur. Ülkemizde iyi tarım uygulamaları şartlarının, başta tarım danışmanlarımız olmak üzere, tüm sektör çalışanları tarafından benimsenip, doğru şekilde uygulanması ve uygulatılması, ülke tarımımızın geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. İyi tarım uygulamaları konusundaki gelişmeler sayesinde başta meyve-sebze üretimimiz olmak üzere, tarımsal üretimimizin tamamı ve ihracatımız iç ve dış pazarda rekabet şansını yakalayacaktır. Dış pazara güvenli ürün sunulurken, ülkemiz insanının da sağlıklı ve güvenilir ürün tüketmeleri böylece sağlanacaktır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.