SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftçilerin aracı tepkisi: ‘Emeği biz veriyoruz parayı aracılar kazanıyor’

Antalyalı çiftçiler, aracılara sattıkları ürünlerinin market ve pazarlarda 2 katı fiyatına satılmasına tepki gösterdi. 1 yıl boyunca gece gündüz don, fırtına, yağmur, çamur demeden yetiştirdikleri ürünlere çocukları gibi baktıklarını belirten çiftçiler, 1 yılda kazandıkları parayı aracıların 1 günde kazanmalarının adaletli olmadığını söyledi.

Bu haber 07 Şubat 2021 - 2:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Benim elimden çıktıktan sonra bu denli pahalıya satılması zoruma gidiyor”Sivri biber yetiştiriciliği yapan Doğukan Çelbiş, “Yetiştirdiğim sivri biberleri, halde 5-6 TL civarında satışa sunuyoruz ama İstanbul’da ve pazarlarda 15-20 TL’ye kadar çıkıyor. Bizim için hem maliyeti yüksek hem de düşük fiyata satıyoruz. Benim elimden çıktıktan sonra bu denli pahalıya satılması zoruma gidiyor üretici olarak. Buna bir müdahale edilmesi gerekiyor” dedi.“Bu adalet değil”Ürünlere 1 yıl boyunca çocuğu gibi baktığını söyleyen Doğukan Çelbiş, “Ben biberi 6 TL’ye satıyorum aracıya. Ürün benim elimden çıkıp gittiği zaman 2 katına çıkıyor. Ben ürünleri yetiştiriyorum bu fiyata veriyorum başka birisi poşetleyip satıyor benden daha fazla kazanıyor. Ben 1 yıl boyunca emek veriyorum. Çocuğum gibi bakıyorum ürünlere. Aracılar, bizim 1 yılda verdiğimiz emeği 1 günde kazanıyor. Bu adalet değil” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN