SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftçigediği’nde aşure etkinliğiyle dayanışma ruhu canlandı

Bu haber 30 Temmuz 2025 - 0:29 'de eklendi.

Komşu ilçemiz Bayındır’ın Çiftçigediği Mahallesi’nde mahalle halkının katkılarıyla ortaklaşa düzenlenen aşure etkinliği, köy meydanında yoğun katılımla gerçekleşti. Paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmayı amaçlayan etkinlik, büyük bir ilgiyle karşılandı.

MAHALLELİ kadınların imece usulüyle hazırladığı aşureler, kazanlarda pişirilerek etkinliğe katılan herkese ikram edildi. Köy meydanında samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, dualar eşliğinde dağıtılan aşureler bereketin ve birlikteliğin simgesi oldu.

MUHTAR BURKUL: “AŞUREMİZİ EL BİRLİĞİYLE HAZIRLADIK, HEP BİRLİKTE TATTIK”

ETKİNLİĞİN ardından konuşan Çiftçigediği Mahalle Muhtarı Taner Burkul, “Bu tür etkinlikler, mahallemizde dayanışmayı ve komşuluk bağlarını güçlendiriyor. Aşuremizi el birliğiyle hazırladık, hep birlikte tattık. Katkı sunan, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel geleneği her yıl sürdürmeye devam edeceğiz,” dedi.

KATILIMCILAR da etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür organizasyonların mahalle kültürünü canlı tuttuğunu vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.