SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiçek konusunda uzman firma: Çiğdem Çiçekçilik

Bu haber 07 Kasım 2022 - 10:44 'de eklendi.

Torbalı’da 18 yıldır hizmet veren Çiğdem Çiçekçilik, verdiği kaliteli hizmet anlayışı ile fark yaratıyor. Hükümet Caddesi üzerindeki Forbes karşısında faaliyet gösteren işletme, torbalicicek.net, torbalicicekcilik.com, torbalicicek.com.tr gibi kendisine ait internet sitelerinden satış yapıyor.

ÇİĞDEM Çiçekçilik, aynı zamanda ciceksepeti ve çiçek filosu gibi bilinen bir markanın bayiliğini de yapıyor. İşletmeci Semih Şen, “Müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla kendimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

TORBALI’DA FARKINI ORTAYA KOYUYOR

ÖZEL tasarım, siparişte kusursuzluk, gelişimde öncü, hızlı teslimat, özel günler ve zarafet gibi ilkelerinden ödün vermeden faaliyetlerine devam eden Çiğdem Çiçekçilik’te canlı ve yapay çiçeğin yanı sıra, saksıya veya vazoya tanzim, gelin buketi, gelin arabası süsleme başta olmak üzere her türlü çiçek bulunuyor. Zengin çeşidi ile Çiğdem, Torbalı’da farkını ortaya koyuyor. Torbalılı bayanların evlerinizde kendi bahar bahçelerini oluşturmak için her türlü çiçeği bulabildiğini söyleyen Şen, sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenler için çok farklı seçeneklerinin bulunduğunu söyledi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

‘ÇİÇEK insanlığın var oluşundan bu yana doğumda ve ölümde var’ diyen Semih Şen, ilçe halkının çiçek konusundaki talebine geniş ürün yelpazesi ile karşılık verdiklerini söyledi. Organizasyon ve gelin arabası süsleme hizmeti de veren firma, bulunduğu mevki nedeniyle otopark sorunu yaşamıyor. Gelin buketinde özel tasarımlar ile evlenecek bayanlara da hizmet sunduklarını söyleyen Şen, “Özellikle gelin buketi konusunda çok fazla seçeneğimiz var. İsteyene canlı isteyene yapay buket hazırlıyoruz. Bazı gelin adayları elinde tutacağı buketi canlı, düğün sonunda atacağı çiçeği ise yapay çiçekten istiyor. Herkesin isteğine göre çiçek ayarlayabiliyoruz. Güçlü ve işini bilen bir ekibimiz var” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.